AFAD'dan son dakika Marmaris orman yangını açıklaması!

AFAD'dan son dakika Marmaris orman yangını açıklaması!

AFAD Marmaris'te ormanlık alanda çıkan yangına müdahale için Burdur, Aydın, Denizli ve Antalya'dan ekiplerin görevlendirildiğini, Afyon, Kütahya, İzmir ve Uşak'taki 4 ildeki ekiplerin de teyakkuz haline geçirildiği duyurdu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale için 4 ilden ekiplerin görevlendirildiğini, 4 ildeki ekiplerin de teyakkuz haline geçirildiği duyurdu.

AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bölgede meydana gelen orman yangınına müdahale çalışmaları Orman Genel Müdürlüğü ile eşgüdüm halinde devam etmektedir. Burdur, Aydın, Denizli ve Antalya'dan AFAD ekipleri görevlendirilmiş; Afyonkarahisar, Kütahya, İzmir ve Uşak'taki AFAD ekipleri teyakkuz haline geçirilmiştir" denildi.

BİN 393 PERSONEL, 338 ARAÇ VE 35 İŞ MAKİNESİ GÖREVLENDİRİLDİ

Ayrıca AFAD bölgede devam eden çalışmalarda; 592'si OGM personeli olmak üzere toplam bin 393 personel, 338 araç ve 35 iş makinesi görevlendirildiğini, AFAD Mobil Koordinasyon Tırı ile 2 adet mobil baz istasyonun bölgeye sevk edildiğini bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.