AEÜ Sağlık Yüksekokulunda istişare toplantısı

AEÜ Sağlık Yüksekokulunda istişare toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla istişare toplantısı düzenledi.Üniversiteden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Karakaya, toplantıda, toplumda ilim sahibi insanlara teveccüh gösterildiğini, akademisyenliğin hayat boyu süren bir uğraş olduğunu belirtti.

Ahi Evran Üniversitesi olarak pilot seçilmenin kendilerine farklı bir motivasyon sağladığını vurgulayan Karakaya, Türkiye'deki diğer üniversitelere ihtisaslaşma konusunda öncülük yapacaklarını, jeotermal ve tarım alanlarında Sağlık Yüksekokulu'nun yeni çalışma ve projeler konusunda araştırmalar yapması gerektiğini kaydetti.

Karakaya, "Üniversitemizin bürokrasi kısmıyla ilgilenen tarafız, sizler ise insan yetiştirme ve bilim üretme işini üstleniyorsunuz. Bu yüzden sorumluluğunuz çok büyük. Gençlerimizi geleceğe hazırlamada yükümlülüğünüz çok fazla. Bugünü değiştiremezsek yarını değiştiremeyiz. Sürekli düşünün ve düşündüklerinizi projeye çevirin. Kayda değer projelerinizi bizlere getirin ve değerlendirelim. Öğrencilerimize, çevremize ve insanlığa her zaman faydalı olabilelim." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Çiftçi ile çok sayıda akademisyen katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler