Adnan Oktar'ın malları satışa çıkıyor! İşte tek tek malvarlığı

Adnan Oktar'ın malları satışa çıkıyor! İşte tek tek malvarlığı

Adnan Oktar örgütüne ve şirketlerine ait mallar TMSF tarafından satışa çıkarılıyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait menkul malları satışa çıkardı. Eşyalar 8 Temmuz’da ihaleyle satılacak. TMSF tarafından yapılan duyuruda menkul malların her bir şirket bazında topluca satılacağı açıklandı.

Malların markası, modeli, adedi, birim fiyatı tek tek sıralandı. Altı şirkete ait mallar arasında büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, kravatları gömlekleri, antika mobilyalar, vazolar heykeller bulunuyor.

ÜNLÜ MARKALAR DİKKAT ÇEKİYOR

Listede Mac Renzi , Vettriano, Beymen takımlar, Giovanni Pico, Davidoff gömlekler, Daniel Hechter, Benties, Versace, Dufy kravatlar bulunuyor. Listede spor ayakkabısı dahi var.

Tekliflerin ihale gününden bir önceki iş günü olan 07 Temmuz 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun İstanbul’daki binasına verilebilecek.

adnan-oktar-malli.jpgadnan-oktar-mal.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.