Adım Adım Hediye Kutusu Hazırlama Rehberi

Adım Adım Hediye Kutusu Hazırlama Rehberi

Adım Adım Hediye Kutusu Hazırlama Rehberi

Hediye kutusu, özel günlerin en büyük kurtarıcısı. İçinde birden fazla hediye barındıran bu dopdolu kutular yarattığı gülümsemeyle artık hemen hemen herkesin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Ancak hediyeliklerle dolu bir kutu hazırlamak oldukça zahmetli ve maliyetli.

Ama biz sizinle bu işi en az maliyetle en güzel şekilde nasıl yapacağınızı paylaşacağız. İşte, adım adım kutu hazırlama rehberi:

Öncelikle hediye kutusunu kendiniz hazırlamaya kalkarsanız işin altından kalmazsınız. Kaldı ki hediyeleri koyacağınız bir dış kutu size neredeyse 150 ya da 200 TL’ye mal olacaktır. Bu sebeple size Muhiku’yu tavsiye edeceğiz.

Çünkü Muhiku’da her biri özenle tasarlanmış konsept hediye kutusu seçenekleri bulunuyor. Bu da size en az maliyetle kutu hazırlama imkanı veriyor. Bu noktada dilerseniz hazır hediye kutularını değerlendirebilirsiniz.

Eğer ben kendi kutumu kendim yapmak istiyorum diyorsanız Muhiku’nun kendi kutunu yap hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmetle hediye kutusu hazırlamak içinse yapmanız gerekenler çok basit. Kendi kutunu yapla sevdiklerinize özel bir kutu hazırlamak için:

  • Kendi kutunu yap sayfasına gidin.
  • Burada karşınıza farklı dış kutu örnekleri çıkacak. Doğum günü, tebrik, aşk, çiçek ve daha pek çok tasarımla hazırlanan kutulardan konseptiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz.
  • Dış kutunuzu seçtiyseniz sıra geldi kutunun içini doldurmaya. Muhiku’da 50 farklı kategoriden 2500’ün üstünde hediye seçeneği bulunuyor. Kategoriler arasında gezinerek sevdikleriniz için belirlediğiniz hediyelikleri kutunun içine ekleyebilirsiniz. Bu noktada ise sevdiklerinizin ilgi alanlarını göz önünde bulundurabilirsiniz. Böylece onlar için en doğru hediyeleri seçmiş olacaksınız.
  • Kutunuzu hediyelerle doldurdunuz. Sıra geldi kutlama konseptinize uygun bir motto kart eklemeye. Muhiku’da pek çok özel gün ve durum için hazırlanan motto kartlar var. Üstelik oldukça da uygun fiyatlılar. Burada dilediğiniz motto kartı kutunuza ekleyebilirsiniz. Eğer motto kart eklemek istemiyorsanız bu adımı atlayabilirsiniz.
  • Artık kutunuz her şeyiyle hazır. Ancak tek bir şey kaldı. O da kutunun içine hediye notu ekleme. Yüreğinizden dökülen en güzel sözcüklerle hediye kutunuz için anlamlı bir not yazıp kaydedebilirsiniz. Böylece hediye kutunuz size özel bir notla sevdiklerinize ulaşacak.
  • Artık sıra son aşamada. Gönderim adresini girdikten ve gönderim aracı seçeneğini belirledikten sonra hediyenizi sipariş verebilirsiniz.

İşte Muhiku’yla oturduğunuz yerden yalnızca dakikalar içinde sevdikleriniz için en güzel hediye kutusunu hazırlayabilirsiniz. Hediye kutularını detaylıca incelemek ve sevdikleriniz için en özel kutuyu hazırlamak için hemen siz de Muhiku’yu keşfedebilirsiniz.

Mutlu Hissettiren Hediyelerin Adresi: Muhiku

Sevdikleriniz için hediye almanızın ardındaki en büyük amaç “mutlu etmek” olsa gerek. O halde bir düşünün, şimdiye dek aldığınız hediyelerin kaçıyla mutlu etmeyi başarabildiniz? Elbette pek çoğu mutluluk yaratmıştır. Ancak bizim söylemek istediğimiz heyecanla ortak olan bir mutluluk.

Eğer şimdiye dek sevdiklerinize yalnızca kullanışlı ürünler hediye ettiyseniz mutluluğu biraz teğet geçtiğinizi söylemeliyiz. Ama artık işler değişti. Çünkü sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz harika bir adres var: Muhiku.

Muhiku; hayata değer katan, deneyim odaklı, şık ve işlevsel hediyelerin adresi. Geleneksel hediye anlayışına bir darbe yapan bu firmanın harika hediyeleri var. Alıştığımız o hediye anlayışından oldukça farklı çözümler sunuyor. Muhiku’yla tanıştıktan sonra artık hediye dendiği zaman aklınıza ilk saat, parfüm ya da takı gelmeyecek. Çünkü sevdiklerinize bir bütünde pek çok hediyenin yarattığı mutluluğu yaşatacaksınız.

Eğer siz de alışılmış hediyelerle zoraki mutluluklar yaşatmaktan sıkıldıysanız Muhiku internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Böylece sevdiklerinizi tamamen onlara özel hediyelerle gerçekten mutlu edebilirsiniz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz: https://muhiku.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.