ADD’de Sinan Düzenli dönemi

ADD’de Sinan Düzenli dönemi

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Konya Şubesinin 12. Olağan kongresinde yapılan oylamada 104 delegenin oyunu alan Sinan Düzenli ADD Konya Şube Başkanlığına seçildi.

İnşaat Mühendisleri Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Kongreye, ADD Konya şubesi yönetim kurulu üyeleri ve delegeler, siyasi parti, STK ve sendika temsilcileri katıldı.

Kongreye katılan delegelere teşekkür eden ADD Şube Başkanı Sinan Düzenli, “Derneğimizin kongresine katılıp, destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle birlikte derneğimizin üye sayısını çoğaltarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Önümüzdeki dönemde birçok etkinlik yapacağız. Her zaman üyelerimizin önerilerine açık olcağız ve birlikte çalışarak derneğimizi büyüteceğiz. Hep birlikte ülkemize, Cumhuriyetimize ve kazanımlarına sahip çıkarak, birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz” dedi.   Kongre sonucu yönetim kurulu görev bölümü şöyle oluştu.  Başkan Sinan Düzenli,  Mehmet Emin Karakurt, Ömer İndibi, Hasan Özkan,  Şerife Emsal Işık, Metin Kadıoğlu ve Muhammed Remzi Bayrakçı’dan oluştu. Ferit Hepokur-Memleket

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler