Adanaspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

Adanaspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

- Turuncu-beyazlı futbolcu Gueye: "Şu anda ligin lideri konumundayız ancak bundan sonraki haftalar daha da önemli ve zorlu geçecek"


ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 27. haftasında Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak lider Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz ekibi, Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kuvvet ve taktik ağırlıklı çalıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen futbolcu Magaye Gueye, ligin kalan haftalarındaki maçlarının daha zorlu geçeceğini belirtti.

İyi bir ekip olduklarını bildiren Gueye, şunları kaydetti:

"Sezon başında kötü performans sergilemiş olarak görünebiliriz ancak biz takım olarak iyi olduğumuzu biliyorduk. Şu anda ligin lideri konumundayız ancak bundan sonraki haftalar daha da önemli ve zorlu geçecek. Kendimize inancımız tam. Henüz her şey bitmiş değil. Hocamızın bize gösterdiklerini sahaya uygulamak için çalışıyoruz. Buradaki arkadaşlığın da bu başarıda payı büyük. Adanaspor'u ve Adana'yı seviyorum. İyi ki bu takıma gelmişim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :