Adanaspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

Adanaspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 31. haftasında, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak lider Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.Geçen...


ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 31. haftasında, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak lider Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Geçen hafta sahasında 1461 Trabzon'u 4-0 yenen turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde hazırlıklarına devam etti. Koşu ve açma-germe egzersizleriyle başlayan antrenmanda, koordinasyon çalışması yapıldı. Yaklaşık 1 saat süren idmana izinli Nduka katılmazken, sakatlığı süren Ergin Keleş takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Engin İpekoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde yakaladıkları seriyi sürdürmek istediklerini söyledi.

Güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını ifade eden İpekoğlu, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenmek için sahaya çıkacağız. Ligde iyi bir seri yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Ligin bitimine 4 maç kaldı. Bu maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılarak sezonu tamamlama hedefindeyiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :