Adanaspor, lige 3 puanla başlamak istiyor

Adanaspor, lige 3 puanla başlamak istiyor

- Teknik direktör İpekoğlu: - "İnşallah istediklerimizi saha içerisinde yapar ve 3 puanla sahadan galip ayrılan taraf oluruz"


ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarında Adanaspor, 2016-2017 sezonunun açılış maçında yarın Bursaspor'u yenerek lige 3 puanla başlamak istiyor.

Ligin ilk karşılaşmasını 19 Ağustos Cuma günü sahasında Bursaspor'la yapacak Akdeniz temsilcisi, hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde sürdürüyor.

Teknik direktör İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp döneminde Bursaspor'u takip ettiklerini ve gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Yeşil-beyazlıların iyi bir takım olduğunu dile getiren İpekoğlu, "Rakibin yapmak istediklerini engellemek ve elimizden geldiği kadar hücum anlamında pozisyonlar üreterek maçı kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

İpekoğlu, Bursaspor'un etkili oyunculardan kurulu bir takım olduğuna işaret ederek şöyle konuştu:

"Biz 'takım olarak istediklerimizi sahaya yansıtabilirsek rakibin çok fazla önemli olmadığını' her zaman söyledik. Bu Süper Lig'de de geçerli. Önemli olan bizim neler yapabileceğimiz. İnşallah istediklerimizi saha içerisinde yapar ve 3 puanla sahadan galip ayrılan taraf oluruz.Taraftarımızın da desteğini bekliyoruz. Ligin ilk maçında galip gelerek onları mutlu etmek amacımız:"


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :