Adana'daki silahlı kavga

Adana'daki silahlı kavga

Bir kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı serbest bırakıldı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kişinin yaşamını yitirdiği silahla kavgayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi.

Gülbahçesi Mahallesi'nde çıkan kavgada Sadullah Tarhan'ın (25) tüfekle vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan maktulün kardeşi Hamdullah Tarhan, dayısı Hatip Bağlayan ile Sadullah Duran'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Soruşturma kapsamında maktul Sadullah ve kardeşi Hamdullah Tarhan'ın, kız kardeşleriyle evlenme sözünü tutmadığı gerekçesiyle Sadullah Duran ile tartıştığı bilgisine ulaşıldı.

Olay günü yaşanan tartışma sırasında dayı Bağlayan'ın tarafları sakinleştirmek için Hamdullah Tarhan'ın elindeki tüfeği aldığı, bu esnada yaşanan arbedede ise silahın ateş alması sonucu Sadullah Tarhan'ın vurulduğu iddia edildi.

Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi 13300 Sokak'ta 28 Mart akşamı 2 grup arasında çıkan tartışmada tüfekle yaralanan Sadullah Tarhan (25) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler