Adana'daki "kaza kurşunu" iddiası cinayet çıktı

Adana'daki "kaza kurşunu" iddiası cinayet çıktı

Akrabasını kazara vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla polise teslim olan zanlı, ifadesinde, olayın cinayet olduğunu itiraf etti

ADANA (AA) - Adana'da, akrabasını kazara vurarak ölümüne neden olduğunu öne sürerek polise teslim olan zanlı, ifadesinde, kuzenini tarlalarındaki malzemeleri çaldığı için vurduğu itirafında bulundu.

Merkez Yüreğir ilçesindeki Köprübaşı Polis Merkezine dün başvurarak, kaza sonucu tabancayla vurduğu kuzeni Abdulkadir K'nin (22) hayatını kaybettiğini ileri süren zanlı Mustafa Uğur K'nin (20) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan zanlının, ifadesinde, Abdulkadir K'yi tarlalarındaki bazı araç ve gereçleri çaldığı gerekçesiyle vurduğunu söylediği bildirildi.

Zanlının olaydan sonra evine gittiği, babası Süleyman K'ye durumu anlattığı, bunun üzerine babası tarafından polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan, zanlının, Abdulkadir K'yi aracında vurduktan sonra cesedini bir süre bagajda taşıyıp ardından Yukarı Çiçekli Mahallesi'ndeki portakal bahçesi yakınına bıraktığı belirtildi.

Araçta yaptıkları incelemede 6 boş kovan bulan ekipler, maktule ait cep telefonunun da parçalandığını belirledi.

Adana'da dün kuzenini kazara vurarak ölümüne neden olduğunu ileri süren Mustafa Uğur K. polise teslim olmuş, adresini verdiği bir portakal bahçesinde de akrabasının cesedi bulunmuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :