Adana'daki kadına şiddet iddiası

Adana'daki kadına şiddet iddiası

Merkez Yüreğir ilçesinde 3 çoçuk annesi üvey kardeşini döner bıçağıyla yaralayan kişi tutuklandı- Tarım işçisi olarak çalışan kadının eşinden bir süre önce boşandığı ve 15 bin lira karşılığında başka biriyle evlendirilmeye çalışıldığı ileri sürüldü

ADANA (AA) - Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 3 çocuk annesi kadının döner bıçağıyla yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında üvey kardeşi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Mahallesi'nde, eşinden bir süre önce boşanan 3 çocuk annesi H.G'nin (28) çalıştığı tarlada daha önce de şiddet gördüğü ifade edilen üvey kardeşi S.G. tarafından döner bıçağıyla yaralanmasına ilişkin gözaltına alınanların Emniyetteki işlemleri tamamlandı.

S.G, kadının eski eşi, babası, üvey annesi ve diğer üvey kardeşi adliyeye gönderildi.

Savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan S.G. tutuklandı, diğer 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan mağdur H.G'nin ifadesinde, babası ve diğer aile üyelerince Şanlıurfa'da yaşayan bir kişiyle 15 bin lira karşılığında evlendirilmeye çalışıldığını ileri sürdüğü öğrenildi.

- Olay

Adana'da 8 Kasım'da, tarım işçisi olarak çalışan H.G, merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde, tarlaya gittiği sırada daha önce de şiddet gördüğü üvey kardeşi S.G'nin döner bıçaklı saldırısına uğramıştı.

Yaralanan kadın ambulansla götürüldüğü Adana Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından kadın sığınma evine yerleştirilmişti.

Polis ekipleri S.G'nin üvey ablası H.G'yi daha önce de bıçakla yaralamaya çalıştığını, bu nedenle kendisine takılan elektronik kelepçeyi olay öncesi çıkartarak saldırıyı gerçekleştirdiğini belirlemişti. Tanınmamak için saldırı sırasında şalvar giyip yüzünü örttüğü ileri sürelen zanlı, kaçtığı Yumurtalık ilçesinde yakalanmıştı.

Soruşturma kapsamında zanlı S.G'nin yanı sıra cumhuriyet savcılığının talimatıyla, saldırıya uğrayan kadının bir süre önce boşandığı eşi ile babası, üvey annesi ve diğer üvey kardeşini de gözaltına alınmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :