Adana'daki cinayet ve yaralama

Adana'daki cinayet ve yaralama

Kent merkezinde bir kişinin pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili yakalanan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı - Maktul ve akrabasının, besicilik yapan zanlılardan haraç istemesi sonucu aralarında çıkan kavgada silahla vurulduğu ileri sürüldü

ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin pompalı tüfekle vurularak öldürülmesi, kuzeninin de yaralanmasıyla ilgili 4 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde 3 gün önce silahlı kavgada Necati Can'ın (23) hayatını kaybetmesi, kuzeni Şaban Can'ın (20) ağır yaralanmasıyla ilgili soruşturmada akraba olan 4 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler M.Ş. (14) ve M.E.Ş. (16) Çocuk Şube Müdürlüğüne, M.R.Ş. (30) ve A.Ş. (31) ise emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yapılan sorgulamada, maktul ve kuzeninin daha önce haraç isteğini kabul etmeyen besici M.R.Ş'yi ayağından yaraladığı, olay günü de haraç nedeniyle aralarında kavga yaşandığı iddia edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüpheli M.Ş. serbest bırakıldı, olayda silahı kullandığı öne sürülen çocuk M.E.Ş. ile M.R.Ş. ve A.Ş. tutuklandı.

Olayda ağır yaralanan Şaban Can'ın hastanedeki tedavisinin ise devam ettiği belirtildi.

Barbaros Mahallesi'nde, 9 Ağustos'ta Necati Can ile kuzeni Şaban Can sokakta pompalı tüfekle vurulmuş, Necati Can hayatını kaybetmişti. Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlatmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :