Adana'da zırhlı polis aracının devrilmesi

Adana'da zırhlı polis aracının devrilmesi

Zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Oflaz'ın Kozan ilçesindeki babaevinde yas var

ADANA (AA) - Adana'da, geçen hafta zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Oflaz'ın Kozan ilçesindeki babaevinde yas var.

İlçeye bağlı Kuyluk Mahallesi Tapırlı Çiftliği mevkisindeki eve giden yetkililer, oğlunun şehit olduğu haberini baba Hüseyin Oflaz'a iletti.

Acı haber üzerine eve Türk bayrağı asılırken, 22 yıllık polis olduğu öğrenilen Oflaz'ın annesi Makbule Oflaz'ı da 2 ay önce kaybettiği öğrenildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez de baba Oflaz'ı ziyaret ederek, taziyede bulundu.

Baba Hüseyin Oflaz, yaptığı açıklamada, oğlunun en son annesinin cenazesi için memleketine geldiğini belirterek, "Vatan sağolsun, oğlumun kaderi böyleymiş. Hastanede ziyaret ettim ancak son kez konuşamadık." dedi.

Evli ve üç çocuk babası olan Oflaz'ın cenazesinin Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından Kozan ilçesi Kuyluk köyü mezarlığındaki aile mezarlığına defnedileceği bildirildi.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otobanı Sarıçam mevkisinde 8 Haziran'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan polis memurları Hakan Seçkin, Nihat Şener ve Mehmet Oflaz tedavi altına alınmış, yaralı polislerden Nihat Şener, 11 Haziran'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde, Mehmet Oflaz ise bugün Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşmüştü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler