Adana'da polisin canına kast eden şahıslar tutuklandı

Adana'da polisin canına kast eden şahıslar tutuklandı

Adana'nın Seyhan İlçesi'nde polisin dur ihtarına uymayarak kaçan hükümlü sürücü ve suçlu yolcu, polise çarpıp ayağı ezildi. Olayda ateş edilen lastiklerle kaçışları engellenen şüpheliler, tutuklandı.

Adana'nın Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı "Balyoz" timi polisleri, 10 Kasım günü uyuşturucu suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ümmet Taylan S.'nin kullandığı aracı durdurmak için harekete geçti. Ancak sürücü Ümmet Taylan S., polislerin "dur" ihtarına uymayarak aracıyla bir polis memuruna çarptı ve ayağı üzerinden geçti. Olay sırasında yaralanan polis memurunu kurtarmak için diğer ekip arkadaşları, şüphelinin aracının lastiklerine ateş açarak kaçışını engelledi.

Ümmet Taylan S. ve araçtaki yolcu Serkan Ö., polis merkezine götürülerek gözaltına alındı. Sürücü Ümmet Taylan S.'nin üzerinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi. Ümmet Taylan S.'nin geçmişte "Kasten öldürmeye teşebbüs, yağma" gibi 20 adet suç kaydı bulunurken, Serkan Ö.'nün de "Kasten öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah taşıma" gibi 11 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Yaralanan polis memuru ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Ümmet Taylan S. ve Serkan Ö., adliyeye sevk edildi.

Mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler, "Polisin canına kast eden şüpheliler tutuklandı" başlığıyla adli makamlarca cezalandırılmış oldu.

Adana'da polisin canına kast eden şahıslar tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.