Adana'da 2 askerin şehit olduğu kazada yaralanmışlardı! 2 asker taburcu oldu, 1 asker hastanede

Adana'da 2 askerin şehit olduğu kazada yaralanmışlardı! 2 asker taburcu oldu, 1 asker hastanede

Adana'nın Kozan ilçesinde dün 2 askerin şehit olduğu kazada yaralanan Jandarma Uzman Çavuşlar Suat Bolat ve İsmail Akçin hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın tedavisi hastanede sürdüğü öğrenildi

Adana'nın Kozan ilçesinde dün 2 askerin şehit olduğu kazada yaralanan askerlerden ikisi sağlık durumlarının iyi olması nedeniyle taburcu edildi. Yaralı askerlerden durumu ağır olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın tedavisi hastanede devam ediyor.

Evlerinde ziyaret ettiler

Adana-Kozan karayolu Mansurlu kavşağında dün meydana gelen kazada Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan şehit olurken, yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Suat Bolat ve Jandarma Uzman Çavuş İsmail Akçin hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve eşi İlknur Anacık ile AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, yaralı askerleri evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın tedavisi sürüyor

Milletvekili Tamer Dağlı, yaralı askerlere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçmiş olsun dileklerini iletti. Şehit askerler için üzüntülerinin büyük olduğunu ifade eden Dağlı, Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın da kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

Adana'da 2 askerin şehit olduğu kazada yaralanmışlardı! 2 asker taburcu oldu, 1 asker hastanede

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.