Acun Ilıcalı'nın 'Kansız Adam' Dediği Yarışmacı Kim?

Acun Ilıcalı'nın 'Kansız Adam' Dediği Yarışmacı Kim?

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, katıldığı bir Youtube programında Survivor'a katılan yarışmacılarla ilgili bir açıklamada bulundu.

Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı’nın “Survivor’a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?” sorusunu sert sözlerle yanıtladı.

Ilıcalı, “Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın' diyor" dedi.

Ilıcalı sözlerine "Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim” ifadelerine yer verdi.

Ilıcalı “Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem” şeklinde konuştu.

Ilıcalı'nın Survivor yarışmacısı hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ilıcalı'nın bahsettiği kişinin kim olduğuna dair tahminler yapılmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.