Acılı anneye ​Meram Belediyesi sahip çıktı

Acılı anneye ​Meram Belediyesi sahip çıktı

​Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Yaka Mahallesinde çıkan yangında bedensel engelli kızını kaybeden Fatma Erdoğan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Yaka Mahallesinde çıkan yangında bedensel engelli kızını kaybeden Fatma Erdoğan’a taziye ziyaretinde bulundu. Acılı anne ve aileye sahip çıkan Başkan Kavuş, belediyenin evin tamirat ve tefrişini üstleneceğini kaydederek, ‘Aileye sahip çıkmak ve annemizin, ailemizin acısını bir nebze olsun hafifletmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.

6-108.jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Yaka Mahallesi Erkuş Sokak’ta iki katlı bir evde çıkan yangında 52 yaşındaki bedensel engelli kızı Hatice Erdoğan’ı kaybeden kendisi de yaralanan Fatma Erdoğan’ı ziyaret etti. Başkan Kavuş, ziyaretinde yangında vefat eden Hatice Erdoğan için Kur’an-ı Kerim okuyarak, taziyelerini iletti.

3-265.jpg

BAŞKAN KAVUŞ; “FATMA ANNEMİZ VE AİLESİNİN YARALARINI EL BİRLİĞİ İLE SARACAĞIZ”

Elim olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Kavuş, tüm Meramlıların bu acıyı yüreklerinde hissettiğini ifade etti. Fatma annenin bir annenin başına gelebilecek en ağır imtihanla karşı karşıya kaldığını kaydeden Başkan Kavuş, inancımıza göre böylesi felaketlerde hayatını kaybedenlerin hükmi şehit olarak kabul edildiğini hatırlatarak, “Annenin ve ailenin acısını paylaşmak, bu zor gününde yanında olduğumuzu göstermek ve acılarını bir nebze olsun dindirebilmek adına yapabileceklerimiz varsa yerinde görmek amacıyla ailemizi ziyaret ettik. Gördüğümüz manzara bizi ziyadesiyle üzdü. Fatma annemize ve ailesine tüm Meramlı hemşehrilerimizin adına sahip çıkarak dertlerine derman olmak istiyoruz. Bu sebeple evin tamirini ve tefrişini belediye olarak üstleniyoruz. Tamir ve tefriş süreci devam ettiği sürece Fatma annemizi ve evladını Meram Belediyesi Tenzile Ana Hasta Konuk Evinde misafir edeceğiz. Allah hiçbir kimseye hiçbir anneye böyle bir acı yaşatmasın” diye konuştu.

1-308.jpg2-341.jpg

7-084.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :