Açık Öğretim Fakültesi Sınavları Başladı

Açık Öğretim Fakültesi Sınavları Başladı

Koronvirüs tedbirleri kapsamında Mart Ayında yapılması gereken Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim sınavları bugün online olarak başladı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Sınavları başladı.

Yapılan açıklamada Sınav sistemimiz 04-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında, her gün saat 08.00 ile 20.30 saatleri arasında sizlerin erişimine açık olacaktır.

Sınav sistemimize https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilirsiniz. Öğrencilerimizin anılan tarih aralığında, hangi gün hangi derslerin sınavına girebileceklerini gösteren detaylı sınav programı Fakültemiz tarafından duyurulacaktır.

Sınav sürecinde, sorumlu olduğunuz ders ya da derslere ait sınavlarınızı, sadece anılan ders ya da derslerin sınav programında yer aldığı gün 08.00 ile 20.30 saatleri arasında sisteme girerek gerçekleştirebilirsiniz. Ancak belirtilen saat aralığının sonlarına kalmanızın yoğunluk nedeni ile bağlantı sorunlarına yol açabileceğini göz önünde bulundurmanız önem arz etmektedir.

Sınav ortamında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir bilgi kaynağı olmadan ya da kimseden destek almadan cevaplamakla yükümlüsünüz.

Sınavlar bugün başladı ve 15 Mayısa kadar devam edecek. Öğrenciler 08.00 ve 20:30 saatleri arasında derslerine göre sınava girecekler. 
 

.

 

 

 


 

Etiketler :