"Açık Kapı Milletin Kapısı" projesi

"Açık Kapı Milletin Kapısı" projesi

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan proje kapsamında Tekirdağ Valiliği'nde oluşturulan "Açık Kapı Milletin Kapısı" bürosuna vatandaşlar talep, öneri ve sorunlarını iletebilecek- Vali Ceylan:- "Vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini gerek mobi

TEKİRDAĞ (AA) - İçişleri Bakanlığı'nın vatandaş odaklı hizmetlerinden "Açık Kapı Milletin Kapısı" projesi Tekirdağ'da uygulanmaya başlandı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, büronun açılışında yaptığı konuşmada, projenin bugün itibarıyla kentte uygulanmaya başladığını söyledi.

Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini kurum kurum dolaşmadan "Açık Kapı" vasıtasıyla birinci ağızdan bildirebileceklerini aktaran Ceylan, "Burada asıl amacımız vatandaşımıza yönelik hizmet kalitesini ve sunumundaki hızı arttırmak. Burası vatandaşların farklı farklı kurumlar gezmeden problemlerini doğrudan anlatacakları bir birim." diye konuştu.

Ceylan, vatandaşların sorunlarının büro sayesinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağının altını çizerek, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini gerek mobil ve internet ortamıyla gerekse de bizzat buraya gelerek bildirebilecekler. Eğitimli çalışanlar burada vatandaşlarımızın sorunları dinleyecek ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü SMS yoluyla da kendilerine bildirilecek. Valiliğe bağlı her kurumun bir açık kapı sorumlusu var. Bu çalışmalar da valiliğimiz ve proje sorumluları tarafından takip edilecek."

Konuşmanın ardından Vali Ceylan, "Açık Kapı" bürosunu dolaşarak çalışanlara kolaylık diledi.

Açılışa, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :