Abdullah Avcı’dan Konyaspor maçı öncesi korkuyu ortaya koyan oyuncu tercihi!

Abdullah Avcı’dan Konyaspor maçı öncesi korkuyu ortaya koyan oyuncu tercihi!

Süper Lig’de şampiyonluk iddiası devam eden Konyaspor’a karşı oynayacak Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı Kasımpaşa karşısında kart sınırındaki oyuncularını oynatmadı. Avcı’nın bu tercihi Konyaspor maçını işaret etti.

Lig’de kıran kırana mücadeleler sürüyor. Konyaspor, 24’üncü hafta mücadelesinde Giresunspor karşısında hata yapmadı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Oynanan futbol tüm camia tarafından tam not alırken rakip Trabzonspor’u da korku sardı.

Kasımpaşa karşısında mücadele veren bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, Konyaspor maçı öncesinde kart sınırında bulunan adeta takımın beyni durumundaki Bakasetas’ı yedek oturttu. Yine aynı şekilde kart sınırında bulunan Djaniny de Kasımpaşa mücadelesinde forma giymedi.

Bu iki önemli oyuncu Kasımpaşa karşısında 90+1’inci dakikada oyuna girdi.

Takımda kart sınırında olan 3 oyuncudan biri olan Bruno Peres de 75’inci dakikada kırmızı kart gördü. Brezilyalı oyuncu Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Bordo Mavililerde Konyaspor mücadelesinde Serkan Asan’ın forma giymesi bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor’da Konyaspor karşılaşmasında Marek Hamsik’in sakatlıktan kurtularak ilk onbirde sahaya çıkacağı öğrenildi.

KONYASPOR’DA TEK SAKAT

Haftayı galibiyetle kapatarak Trabzonspor’la puan farkını maç eksiğiyle 9’a indiren Konyaspor’da tek eksik kaleci İbrahim Sehic. Tecrübeli kalecinin Trabzonspor mücadelesine yetiştirilmesi için sağlık ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Konyaspor’da kart sınırında olan tek oyuncu Cikalleshi. Haftaiçinde sözleşmesini uzatan Arnavut oyuncunun Trabzonspor karşısında ilk onbirde oynaması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum