Abdülkerim Bardakçı'nın talipleri artıyor! Beşiktaş'tan sonra Galatasaray

Abdülkerim Bardakçı'nın talipleri artıyor! Beşiktaş'tan sonra Galatasaray

Konyaspor'un başarılı defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, transfer sezonunun en çok konuşulacak isimlerinden olmaya aday görünüyor. 3 büyüklerden 2'si genç oyuncunun şimdiden peşine düştü.

Sezon başında Konyaspor kadrosuna dahil olan başarılı defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, transfer sezonunun en çok konuşulacak isimlerinden biri olmaşa aday.

Konyaspor altyapısına dahil olduktan sonra A takımda yer alan Abdülkerim Bardakçı, kiralık olarak geçirdiği sezonlarda performansını katlayarak tekrar Süper Lig'de Konyaspor kadrosuna dahil edilmişti.

Bu sezon defansta önemli işlere imza atan genç oyuncu büyük takımların da dikkatini çekmeyi başardı.

Devrearasında Beşiktaş ve Galatasaray'la adı anılan Abdülkerim'in sezonun bitmesinin ardından İstanbul'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'da sezon sonu yapılacak kongrenin öncesinde Fatih Terim'in her zamanki gibi istifa ederek yeni yönetime tarafsız bakması ve kongrenin ardından yeni yönetime Abdülkerim Bardakçı'nın ismini vermesi bekleniyor.

Öte yandan şampiyonluk yarışında geçen hafta yara alan Beşiktaş'ta defans hattına yeni sezon için takviye yapılması için Sergen Yalçın'ın yönetime şimdiden isimler verdiği ve listenin en başında Abdülkerim Bardakçı'nın olduğu iddia ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.