Abdülkerim Bardakcı'dan Galatasaray'la imza sonrası dikkat çeken açıklamalar: Hedefim kaptanlık

Galatasaray, Konyaspor'un eski savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Bardakcı imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. İlk hedefim öncelikle oynamak. Sonrası inşallah kaptanlık" dedi

Galatasaray Kulübü, 27 yaşındaki savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gönlüm Galatasaray'dan yanaydı" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün yeni transferi Abdülkerim Bardakcı, kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından Galatasaray Televizyonu'na konuştu. Sözlerine yakın zamanda yitirdiğimiz eski futbolcu Ahmet Çalık'ı anarak başlayan oyuncu, "Ahmet Çalık çok değerli bir kardeşimizdi. Sadece iki sene değil, 10 senedir kendisini tanıyordum. Öz kardeş gibiydik. Konya'da beraber çok güzel günlerimiz geçti. Ahmet burada çok güzel anılar bıraktı. Ben de Allah'ın izniyle bu anıları devam ettirmeye geldim" diye konuştu.

"SON DURAĞIM GALATASARAY OLDU"

Transfer süreci hakkında da düşüncelerini aktaran Bardakcı, "İlk baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. Diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Son durağımız Galatasaray oldu. Muhteşem bir stat, muhteşem bir ambiyansı var. Deplasman takımı olarak geldiğimde bile burada oynamaktan büyük keyif alıyordum. Ev sahibi olarak geldiğim zaman bundan 5 katı daha fazla keyif alacağımdan eminim. O günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

"OKAN BURUK İLE ÇALIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Teknik Direktör Okan Buruk ile çalışmak için sabırsızlandığını dile getiren Bardakcı, "Okan hoca ile milli takıma gitmiştik ama küçük bir sakatlığım olduğu için fazla kalamamıştım. Çevremde herkes Okan hocanın nasıl iyi bir hoca ve insan olduğundan bahsediyorlar. Ben de çok merak ediyordum ve kendisiyle çalışmak istiyorum. Çok şükür burada nasip oldu. Bana çok şey katacağını düşünüyorum" dedi.

"GALATASARAY'DA HEDEFİM KAPTANLIK"

Taraftarlardan büyük destek aldığını ve sahada formanın hakkını vermek için elinden geleni yapacağını ifade eden başarılı savunmacı, "Galatasaray'da ilk hedefim öncelikle oynamak. Sonrasında ise inşallah kaptanlık. Taraftarlara destekleri için teşekkür ediyorum. Çok destek verdiler. İnşallah yüzlerini kara çıkarmayacağım ve her zaman bu formanın hakkını vererek oynamaya çalışacağım" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

KONYASPOR'A 2.800.000 EUR TRANSFER BEDELİ ÖDENECEK

Sarı-kırmızılı kulüp, Abdülkerim Bardakcıyı kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcu Abdülkerim Bardakcı ve kulübü Konyaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcumuzun eski kulübüne net 2.800.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcumuz ile 2022-2023 sezonundan başlayarak son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır.
Buna göre, Futbolcumuza 2022-2023 sezonu için net 17.000.000 TL, 2023-2024 sezonu için net 19.550.000 TL, 2024-2025 sezonu için net 23.460.000 TL ve Şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde 2025-2026 sezonu için net 29.325.000 TL sezonluk ücret ödenecektir."


ABDÜLKERİM BARDAKCI KİMDİR?
Kariyerine Zonguldakspor altyapısında başlayan Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor altyapısına transfer oldu. Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay gibi kulüplerde kiralık olarak forma giyen Bardakcı, 2020-2021 Süper Lig sezonunda kulübü Konyaspor’a dönerek sezonu burada geçirdi.
Stoper mevkisinde forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, Türkiye Milli Takımı’nın alt yaş klasmanlarında 26 kez forma giydi. Geride bıraktığımız sezonda Konyaspor formasıyla Süper Lig’de 33 maça çıkan başarılı savunmacı, 5 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası’nda da bir maçta forma giyen futbolcu, bu tek maçta bir asist yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum