ABD'deki saldırıda ağır yaralanan polis hayatını kaybetti

ABD'deki saldırıda ağır yaralanan polis hayatını kaybetti

New York'ta 4 Temmuz kutlamalarının yapıldığı gece uğradığı silahlı saldırıda yaralanan polis yaşamını yitirdi- New York Emniyet Müdürü O'Neill: - "Bu kentin insanlarının güvenliğini sağlamak için görevlendirilen polis memurlarına yönelik açık nedensiz bi

NEW YORK (AA) - ABD'nin New York kentinde 4 Temmuz kutlamalarının yapıldığı gece uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan polisin öldüğü bildirildi.

New York Emniyet Müdürlüğünden (NYPD) yapılan açıklamada, Bronx bölgesindeki saldırıda yaralanan polisin 48 yaşındaki Miosotis Familia olduğu belirtildi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Familia'nın yaşamını yitirdiği ifade edildi.

New York Emniyet Müdürü James O'Neill de sabaha karşı düzenlediği basın toplantısında olayı, "Bu kentin insanlarının güvenliğini sağlamak için görevlendirilen polis memurlarına yönelik açık nedensiz bir saldırı." olarak niteledi.

New York Emniyet Müdürlüğünden yapılan ilk açıklamada, Bronx bölgesinde görev yapan bir polisin aracında otururken gece yarısından hemen sonra yüzünden vurulduğu belirtilmiş, saldırganın olay yerinde vurularak öldürüldüğü ve bir şüphelinin de gözaltına alındığı kaydedilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :