ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan çarpıcı metro açıklaması

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan çarpıcı metro açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024-2029 dönemi için projelerini tanıttı. Yavaş, metro projeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 2024-2029 döneminde hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini "2024-2029 Projeleri Tanırım Töreni" ile duyurdu. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım törenine Yavaş'ın yanı sıra eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, CHP'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Yavaş, törende yaptığı konuşmada, Ankara'daki yaşam kalitesini artırmak için çabaladıklarını ve projelerini hayata geçirirken insanı merkeze aldıklarını belirtti. Trafik sorununa çözüm olarak 28 adet katlı kavşak, 4 ana bulvar ve 2 tünel yol projesi başta olmak üzere çeşitli ulaşım projelerini hayata geçireceklerini vurguladı.

Özellikle metro projelerine değinen Yavaş, Ankara'nın ulaşım altyapısını güçlendirmek için 5 yeni metro hattının çalışmalarını hızla sürdüreceklerini dile getirdi. Ancak, Yavaş, AK Parti'nin metro vaatlerini eleştirerek, "Nasıl olsa Ankara'da seçimi kazanma şansımız yok metroyu yapsak da yapmasak da fark etmez diye düşünüyorlar" dedi.

Ayrıca, Mamak metro hattı çalışmalarının başladığını ve Keçiören'deki Fatih Köprüsü'nün genişletileceği vaatlerini de paylaşan Yavaş, Ankara'nın nüfus artışıyla beraber ulaşımın öneminin daha da arttığını vurguladı.

Yavaş'ın konuşmasında, siyasi tutum ve terörle mücadele konularına da yer verildi. Yavaş, Türk milletiyle, bayrağıyla problemi olan hiç kimseyle işbirliği yapmayacaklarını ve terör örgütleriyle mücadelede kararlı olduklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.