ABB Başkan Adayı Altınok: Ankara'da yüzde 73 oy alabiliriz

ABB Başkan Adayı Altınok: Ankara'da yüzde 73 oy alabiliriz

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle'de vatandaşlarla buluştu. Altınok, "Ankara'da yüzde 73 oy alabiliriz" dedi

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Yenimahalle'de vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı öncülüğünde İlbank Macunköy Sosyal Tesisleri'nde "Yenimahalle Teşkilat Buluşması" düzenlendi. ABB Başkan Adayı Turgut Altınok ve beraberindekiler, buluşmada vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Altınok, Ankara'nın 5 yıldır 300 milyar lira bütçeyle yönetildiğini belirterek, "Bana Ankara'da 30 milyarlık bir iş gösterin. Bu seçimde vereceğimiz oy 5 yıllığına değil. Belediye başkanları şehrin 5 yılını yönetmez, şehrin geleceğini de yönetir. 3 milyarlık yapılan bir eser gösterin bana" diye konuştu.

"ANKARA'DA YÜZDE 73 OY ALABİLİRİZ"

AK Parti Genel Merkezince yapılan anketlerde "Altınok'a oy verebilirim" diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu aktaran Altınok, "Biz ulaşırsak, hangi partiye oy verirse versin yüzde 73 Ankara'da oy alabiliriz. Böyle bir potansiyelimiz var. Aday Altınok değil, aday hepimiziz. Biz hizmetkar olacağız, sizleri mahcup etmeyeceğiz. Oy vermeyenler "Keşke verseydik" diyecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.