AB Bakan Yardımcısı Şahin, Şanlıurfa'da

AB Bakan Yardımcısı Şahin, Şanlıurfa'da

ŞANLIURFA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakan Yardımcısı Ali Şahin ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yı ziyaret etti.Valilikten yapılan...

ŞANLIURFA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakan Yardımcısı Ali Şahin ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte, Şanlıurfa Valisi Tuna ile makamında bir araya geldi.

Şanlıurfa'daki çalışmalar hakkında Tuna'dan bilgi alan AB Bakan Yardımcısı Şahin, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması öncesi farklı kentleri ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşlarına yeni sistemi anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Şahin, bu kapsamda Şanlıurfa'ya geldiklerini aktararak, "Şanlıurfa birçok vasfının yanında bütün kötülüklere karşı, meydan okumaktadır. Bu sayede terör Şanlıurfa'da çok fazla aktif hale gelememiştir. Terör Şanlıurfa'da karşısında çok dirençli bir ruh bulmuştur." dedi.

Avrupa Birliği Bakanlığı olarak Şanlıurfa'nın sahip olduğu genç nüfusa yönelik kaynaklarının bulunduğunu ifade eden Şahin, bu kaynakları Şanlıurfa'da kullanmaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin huzur ve hoşgörü bakımından Türkiye'de örnek olabilecek bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler