AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

SDÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ISPARTA (AA) - Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Fatma Canpolat, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı" yaşam kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Türkiye'nin beyaz melekleri", spor kategorisinde ise Güven Yılmaz'ın "Hafız Zeynep boks şampiyonu olmak istiyor" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Ayın bölümden Aleyna Sevence ve Rüveyda Bilge Tekin ise yaşam kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Somali'de çocukların oyunu", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" ve spor kategorisinde Özkan Bilgin'in "Van'da plaj futbolu" fotoğraflarını oyladı.

Gizem Tunçöz de spor kategorisinde Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi", yaşam kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Somali'de çocukların oyunu" ve haber kategorisinde Onur Çoban'ın "Myanmar'dan teknelerle kaçış" fotoğrafı için oy kullandı.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü öğrencisi Mustafa Mert Arslan da haber kategorisinde Murat Yolcu'nun "Komandoların eğitimi", yaşam kategorisinde Ali Atmaca'nın "Uludağ yolunda kar", spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın her yıl olduğu gibi 2017 yılında da güçlü fotoğrafları vatandaşlara sunduğunu belirtti.

Her fotoğrafın güzel olduğunu ve seçmekte zorlandıklarını anlatan Arslan, "Dünya'nın dört bir yanından bizlere güzel fotoğraflar sunduğu için Anadolu Ajansı'na teşekkür ediyoruz. İletişim fakültesi öğrencileri olarak Anadolu Ajansı'nı sürekli takip ediyoruz. Yaptığı haberler, çektikleri fotoğraf ve görüntülerle bizleri sürekli haberdar ediyor." dedi.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :