AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında üç fotoğraf için oy kullandı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Türel, haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" spor kategorisinde ise Mustafa Çiftçi'nin "Ironman yarışları" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Oylamanın ardından Türel, AA'nın yılın fotoğrafı oylamasında geleneksel olarak oy kullandığını belirterek, üç kategoride tercihlerini belirlediğini söyledi.

Her fotoğrafın birinciliğe layık, güzel fotoğraflar olduğunu ifade eden Türel, "O güzel fotoğrafların içinde en anlamlısını da bulmaya çalışıyoruz. Dolasıyla seçmiş olduğum üç fotoğrafın da büyük bir değeri olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olsun, bakalım benim seçtiğim fotoğraflar birinci olacak mı? Neticelerini inşallah birlikte değerlendiririz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler