AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Hayvancılığın önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da besici ve çobanlar AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ŞANLIURFA (AA) - Türkiye'de hayvancılığın en önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da, besici ve çobanlar, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Merkez Karaköprü ilçesine bağlı kırsal mahallelerde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan bazı vatandaşlar, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek, bilgi aldı.

Besici Mehmet Turan, Haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", Yaşam kategorisinde ise Ali İhsah Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" ve Halil Fidan'ın "Şanlıurfa'da hayvancılık" başlıklı fotoğraflarını seçti.

Turan, fotoğrafların hepsinin güzel olduğunu ama hayvancılıkla ilgilendiği için bu konudaki karelerin kendisini etkilediğini ifade etti.

Çoban Ali Bağatimur da oyunu Haber kategorisinde Ramazan Turgut'un "Kutsal topraklarda Ramazan", Yaşam kategorisinde Ali İhsah Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu", Spor kategorisinde ise Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" fotoğrafları için kullandı.

Yusuf Turan ise Haber kategorisinde Diaa al Din'in "Suriye'de ateşkes ihlalleri", Yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in "Van kedilerine takip", Spor kategorisinde de "Türkiye'nin sevinci" fotoğraflarına oy verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :