AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Şırnak Valisi Aktaş, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katılarak, üç fotoğraf için oy kullandı- Vali Aktaş:- "Anadolu Ajansı, dünyanın birçok ülkesindeki çalışanları ve muhabirleriyle insanımızın doğru ve zamanında bilgi almaları için gece gündüz dem

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Vali Aktaş, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Aktaş, haber kategorisinde Alaa Mohammad'ın "Suriye'de Mehmetçik'in çatışmasızlık bölgelerine saldırılar", yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu", spor kategorisinde de Güven Yılmaz'ın "Hafız Zeynep boks şampiyonu olmak istiyor" adlı fotoğraflarına oy verdi.

Vali Aktaş, oylamada birbirinden güzel fotoğrafları seçmede zorlandığını söyledi.

Aktaş, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansımız, yurdumuzun her köşesindeki muhabirleri yine dünyanın birçok ülkesindeki çalışanları ve muhabirleriyle insanımızın doğru ve zamanında bilgi almaları için gece gündüz demeden 24 saat görev yapan, hizmet üreten, ülkemizin göz bebeği, nadide bir haber kuruluşudur. Verdikleri hizmetler için bütün Anadolu Ajansı çalışanlarına, yöneticilerine yürekten teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :