AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu, 3 fotoğraf için oy kullandı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceleyip, oylama hakkında bilgi alan Kafaoğlu, haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı" ve spor kategorisinde Abdullah Çoşkun'un "Türkiye'nin sevinci" adlı fotoğrafına oy verdi.

"Yılın Fotoğrafları" oylamasının geleneksel hale geldiğini ifade eden Kafaoğlu, AA'nın habercilik konusunda, tarafsız, doğru ve hızlı olduğunu söyledi.

AA foto muhabirlerini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Kafaoğlu, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansının yapmış olduğu 'Yılın Fotoğrafları' oylamasında haber, yaşam ve spor kategorisinde fotoğraflar seçtik. Anadolu Ajansı Türkiye'nin en köklü haber ajansı. Yaptığı haberlerle Türkiye gündemini yakalayan ve yansıtan bir kuruluş. Aynı zamanda her geçen gün kendini yenileyen, geliştiren bir kurum. En iyi teknolojiyi kullanarak, hızlı bir şekilde vatandaşların bağımsız haber alma özgürlüğünü sağlıyor."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler