AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Ağrı Valisi Elban AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Süleyman Elban, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf için oy kullandı.

Elban, oylamaya sunulan haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.

Elban, haber kategorisinde Kayhan Özer imzasını taşıyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan'ın Novi Pazar kentindeki Boşnak Milli Konseyini ziyaretinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan kız çocuğuyla çekilen "Erdoğan sevgisi", yaşam kategorisinde, Fikret Delal'ın "Rize'de teleferikle ulaşım" ve "spor kategorisi"nde ise oyunu, Abdullah Coşkun'un Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından çektiği "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafından yana kullandı.

Anadolu Ajansının 3 kategorideki fotoğraflarında seçim yaparken zorlandığını belirten Elban, şöyle konuştu:

"Gerçekten çok güzel, farklı ve etkileyici fotoğraflar vardı. Anadolu Ajansının fotoğraf oylamasına 2'nci defa katılıyorum. Geçen yıl da kullanmıştım. Ülkemizin cumhuriyetten önce milli mücadele ile başlayan bir kuruluşu. Dolayısıyla habercilik alanında bana göre en önemli referans. Göz bebeğimiz ve gurur kaynağımız. Özelde de Anadolu Ajansını ayrıca takip ederim."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler