AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç:- "Anadolu Ajansı gerek ülkemizde gerekse dünyadaki gelişmeleri anında bizlere duyuran bir kaynağımız"

ORDU (AA) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yarılgaç, AA'nın oylamaya sunduğu Haber, Yaşam ve Spor kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek her bir kategoride birer fotoğraf seçti.

Prof. Dr. Yarılgaç, Haber kategorisinde Issam Rimawi'nin "Müslümanlara engelleme", Yaşam kategorisinde Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı", Spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğrafları için oy kullandı.

Yarılgaç, oylamanın ardından yaptığı değerlendirmede, AA'nın Türkiye Cumhuriyeti ile özdeşleşmiş bir kurum olduğunu söyledi.

AA tarafından üretilen profesyonelce haberlerin bütün dünyaya servis edildiğini belirten Yarılgaç, "Anadolu Ajansı bu anlamda gerek ülkemizde gerekse de dünyadaki gelişmeleri anında bizlere duyuran bir kaynağımız." dedi.

Yarılgaç, oylamaya sunulan fotoğrafların birbirinden güzel ve özel karelerden oluştuğunu vurgulayarak, "Doğrusu fotoğrafları incelemeden önce bu kadar güzel karelerin olacağını tahmin etmemiştim. Şahane resimler. Çok özel pozlar ve değişik enstantaneler yakalanmış. Fotoğrafları oylarken bile zorlandık. Bu kareleri çeken tüm AA çalışanlarını kutluyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler