AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Ardahan Belediye Başkanı Köksoy, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı- Başkan Köksoy:- "İnşallah bu çalışmalar hem ajansımızın, hem ülkemizin tanıtımına katkı yapacak, ayrıca savaşlara son verecek, barışa katkı yapacak çalışmal

ARDAHAN (AA) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Köksoy, oylamaya sunulan haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceleyerek, eserlerin, gündeme damga vuran ve hafızalarda yer alan başarılı çalışmalar olduğunu belirtti.

Fotoğrafların birbirinden etkileyici ve dikkat çekici olması nedeniyle karar vermekten zorlandığını anlatan Köksoy, şöyle konuştu:

"AA'nın bütün muhabirleri, foto muhabirleri, Türkiye'nin her yükseltisinde, her ucunda, noktasında, başarılı fotoğraflara imza atıyorlar. Bu başarılı çalışmaya biz de oy verdik. Bu nedenle arkadaşları tebrik ediyor ve kutluyoruz. İnşallah bu çalışmalar hem ajansımızın, hem ülkemizin tanıtımına katkı yapacak, ayrıca savaşlara son verecek, barışa katkı yapacak çalışmalar olur. Temennim bu yönde." dedi.

Ayrıca AA'nın özellikle yurt dışında yaptığı çalışmaları bulunduğunu belirten Köksoy, bunun Türkiye'nin büyüdüğünü ve güçlü ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin göstergesi olduğunu kaydetti.

Köksoy, "Haber Kategorisi"nde Jawad Al Rifai'nin, "Suriyeli çocuğun gözyaşları" başlıklı fotoğrafını beğenirken, "Yaşam Kategorisi"nde Sergen Sezgin'in "Bursa'da ramazan", "Spor Kategorisi"nde ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Mehmet Battal ile Semih Kaya'nın Mücadelesi" fotoğraflarını seçti.

Faruk Köksoy, başta AA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Şenol Kazancı olmak üzere, tüm personele çalışmalarında başarı diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler