AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 kategorideki eserlere oy verdi.

Oylama hakkında AA muhabirinden bilgi alan Elmas, fotoğrafları tek tek inceleyip yorumladı.

Haber kategorisinde Münir Zakiroğlu'nun "Vatandaşların darbe girişimi protestoları", Kayhan Özer'in "Demokrasi ve Şehitler mitingi" ve Iker Pastor'un "İdomeni'de doğan bebek" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in "Kar esareti", Süleyman Elçin'in "Anneler Günü" başlıklı fotoğraflarına oy kullanan Elmas, Spor kategorisinde ise Elif Öztürk'ün "Fenerbahçe - Kızılyıldız Telekom maçı" ve Burak Akbulut'un "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" başlıklı fotoğraflarını seçti.

Elmas, fotoğrafların çok iyi seçilen kareler olduğunu söyledi.

Haber, yaşam ve spor alanında birçok başarılı fotoğraf olduğunu dile getiren Elmas, "Son zamanlarda çok hüzünlendik. Çok hüzünlü şeyler yaşadık. Kahramanlık dolu olaylar gördük. Yarışmada bunların yanında umutlu ve gelecek vadeden fotoğraflar da gördük. Bütün duygularımızı ifade etsin diye bunlardan bir karma yaptık. İnşallah benim seçtiğim fotoğraflar birinci gelir. Emeği geçen herkesin eline sağlık." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler