AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Koç, Anadolu Ajansı'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı

SARAYBOSNA (AA) - Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.

Oylama hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Büyükelçi Koç, haber kategorisinde Mahmud Rslan'ın çektiği "Ümran Daknes" fotoğrafına oy verdi.

Büyükelçi Koç, "Ümran Daknes" fotoğrafının savaşın, göçün ve bir çocuğun buluştuğu bir fotoğraf olduğunu belirterek, "Bu yaşlarda savaşın ağır yükünü üzerinde taşıdığı görülüyor." ifadesini kullandı.

Yaşam kategorisinde daha pozitif bir fotoğrafa oy vermek istediğini aktaran Koç, bu kategoride de Sinan Gül'ün çektiği "Süper ay" fotoğrafını seçti.

Son olarak spor kategorisinde oy kullanan Koç, bu kategoride ise Berk Özkan'ın çektiği "Hakeme kırmızı kart" fotoğrafına oy verdi. Büyükelçi Koç, fotoğrafla ilgili olarak "Bu çok tarihi bir andı." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :