AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Ardahan Valisi Özefe, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı- Vali Özefe:- "Dünyanın dört bir yanından fotoğraflar, AA'nın yanı sıra aynı zamanda devletimizin oralarda olduğunu, oralara elini uzattığının göstergesi"

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylamaya sunulan fotoğrafları ikişer kez inceleyen Özefe, eserlerin, gündeme damga vuran ve hafızalarda yer alan fotoğraflar olduğunu söyledi.

Fotoğrafların birbirinden etkileyici olması nedeniyle karar vermekten zorlandığını anlatan Vali Özefe, şöyle konuştu:

"AA, bunu her yıl insanların beğenisine, tercihine, teveccühüne sunuyor. Bu çok önemli. Daha önce de AA'nın önemini ifade etmiştim, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin fotoğraflar ve kitapçığı ile ilgili. AA, memleketimizin en köklü kuruluşu, gazi kuruluşlarımızdan biri. Her geçen gün büyüyen AA bu millete, Türkiye Cumhuriyeti devletine ve büyüklüğüne yakışan ve yaraşan halini çok şükür almaya başladı."

Beğendiği bir fotoğrafın Endonezya'da çekilmiş olmasının, AA'nın önemini,Türkiye'nin de büyüklüğünü ortaya koyduğunu anlatan Özefe, "Fotoğraflara baktığımızda dünyanın dört bir yayında fotoğraflar var. AA'nın büyüklüğü Türkiyemizin büyüklüğünü gösteriyor. Dünyanın dört bir yanından fotoğraflar, AA'nın yanı sıra aynı zamanda devletimizin oralarda olduğunu, oralara elini uzattığının göstergesi. Bu çok önemli. Dolayısıyla bu devlet ve bu millet için çok önemli bir vazife icra ediliyor." diye konuştu.

Özefe, "Haber Kategorisi"nde Elif Öztürk'ün, "Türkiye Darbe Girişimine Karşı Tek Yürek" başlıklı fotoğrafını beğenirken, "Yaşam Kategorisi"nde Agoes Rudianto'un "Denizden Çöp Toplayan Çocuklar", "Spor Kategorisi"nde ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Mehmet Battal ile Semih Kaya'nın Mücadelesi" fotoğraflarını seçti.

Vali Özefe, başta AA Genel Müdürü Şenol Kazancı olmak üzere tüm personele çalışmalarında başarı diledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler