AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Adalet Bakanı Bozdağ, 3 fotoğrafa oy verdi

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Bozdağ, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflar arasından 3 eser için oy kullandı.

Haber kategorisinde, Mahmud Rslan'ın çektiği, Suriye'nin Halep şehri El Katerji Mahallesi'ndeki sivil yerleşim yerine düzenlenen saldırıda yıkılan binanın enkazından yaralı olarak kurtulan "Ümran Daknes" fotoğrafı ile yaşam kategorisinde Sergen Sezgin'in "Bursa'da Ramazan" adlı çalışmalarını seçen Bozdağ, spor kategorisinde ise Elif Öztürk'ün "Fenerbahçe-Kızılyıldız Telekom maçı" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Bakan Bozdağ, oylamaya sunulan eserlere ilişkin, "Fotoğraflar, son bir yıl içerisinde dünyada olup biteni özetliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Fotoğraflarda zulme ve katliama uğrayanları gördüğünü belirten Bozdağ, bunun insanlığın verdiği imtihandaki başarısızlığın göstergesi olduğunu ifade etti.

Adalet Bakanı Bozdağ, AA'nın sadece Anadolu'nun değil bütün dünyanın sesi olduğunu belirtti.

AA'nın, haberlerin doğru ve objektif şekilde Türkiye'ye ve dünyaya aktarılmasında büyük bir görev ifa ettiğine işaret eden Bozdağ, "Anadolu Ajansını başarılı, objektif ve cesur yayıncılığından dolayı kutluyorum." dedi.

Bozdağ, Anadolu Ajansının insanların doğru bilgilenmesine, doğru gözle olayları izlemesine büyük katkı sağladığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :