AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Malatya Valisi Toprak, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı- Vali Toprak:- "Fotoğrafları, özellikle de haber dalındaki eserleri seçerken zorlandığımı ifade etmek istiyorum"

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Mustafa Toprak, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Vali Toprak, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.

Vali Toprak, fotoğraf seçkisinden, haber kategorisinde Beha El-Halebi'nin çektiği "Rus saldırılarında ölen çocuklar", yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in "Sonbahar yaprakları", başlıklı fotoğraflarını oyladı.

Toprak, spor kategorisinde ise Cem Özdel'in "Rodeo şampiyonası" adlı fotoğrafını beğendi.

Fotoğrafların hepsinin çok güzel olduğunu belirten Toprak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Toprak, AA'yı çalışmalarından dolayı kutlayarak, şunları kaydetti:

"Gerek yurt içerisinde gerek yurt dışında zor şartlar altında çekilen fotoğraflar bir yarışma içerisinde beğenimize sunuluyor. Bu beğeni içerisinde meşakkat, alın teri, zorluk, ibret almamız gereken dersler var. Bu eserler hem Türkiye'de hem de dünyanın değişik yörelerindeki AA ekipleri tarafından çekilmiş ve beğenimize sunulmuş. Fotoğrafları, özellikle de haber dalındaki eserleri seçerken zorlandığımı ifade etmek istiyorum. Bir taraftan 15 Temmuz'da ülkemizde ortaya çıkan ihanet girişimiyle ilgili vatandaşlarımızın gösterdiği, vatanın bekasını koruma ve kollama gücünü gösteren fotoğraflar, bir taraftan Halep'te yaşanan olayları anlatan enstantaneler burada yer alıyor. Anadolu Ajansımızı ve tüm bu fotoğrafları çeken arkadaşları tebrik ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :