AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Babacan ve Bekir İrtegün, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı


İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Babacan ve Bekir İrtegün, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 kategorideki eserlere oy verdi.

Oylama hakkında AA muhabirinden bilgi alan Abdullah Avcı ve futbolcular, fotoğrafları tek tek inceledi.

Haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek" başlıklı fotoğrafına oy kullanan Avcı, yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in "Kar esareti" başlıklı fotoğrafını oyladı. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü, spor kategorisinde ise Burak Akbulut'un "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" adlı fotoğrafı beğendi.

Turuncu-lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, haber kategorisinde foto muhabir Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", yaşam kategorisinde de Cem Genco'nun "Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu" isimli fotoğrafına oy verdi. Deneyimli oyuncu, spor kategorisinde ise Volkan Furuncu'nun çektiği "Muhammed Ali'nin vefatı" adlı fotoğrafı seçti.

Fotoğrafları inceleyen Volkan Babacan, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek" adlı fotoğrafına oy kullandı. Milli kaleci, yaşam kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nin kedileri" ve spor kategorisinde de Bülent Doruk'un, Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında çekilen "Şenol Güneş" adlı fotoğrafı beğendi.

Tecrübeli defans oyuncusu Bekir İrtegün de haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek" adlı fotoğrafına oy verdi. Yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu" isimli fotoğrafına oy kullanan Bekir, spor kategorisinde ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun çektiği "Usain Bolt" adlı fotoğrafı tercih etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :