AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

KAYSERİ (AA) - Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi"...

KAYSERİ (AA) - Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde "demokrasi nöbeti" tutan ilçe sakinlerine dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutanlar yoğun ilgi gösterdi.

Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Anadolu Ajansı'na yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ederek, "En küçüğü 4 yaşında üç çocuğum var. Onlar büyüdüğünde, '15 Temmuz'da neler yaşandı' denildiğinde, demokrasiye darbe vurmak isteyen hainlerin neler yaptıklarını bu kitapla anlatabileceğiz. O yüzden Anadolu Ajansına teşekkür ediyoruz." dedi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de tarihi belge niteliğindeki kitabı saklayacağını belirterek, "Gelecekte çocuklarımıza, torunlarımıza 15 Temmuz'da ordumuzun içine sızmış asker elbiseli hainlerin 16 Temmuz'da nasıl püskürtüldüğünü, bu vatan için canını seve seve veren şehitlerimiz, yaralanan gazilerimiz olduğunu bu kitapla anlatacağım. Anadolu Ajansına teşekür ederim." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler