AA'dan Saraybosna Büyükelçisi Koç'a ziyaret

AA'dan Saraybosna Büyükelçisi Koç'a ziyaret

Büyükelçi Koç'a, AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı takdim edildi

SARAYBOSNA (AA) - Türkiye'nin yeni Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Anadolu Ajansı (AA) Boşnakça, Hırvatça, Sırpça (BHS) Editörü Hakan Çelik'i kabul etti.

Büyükelçi Koç'a, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'nın selam ve başarı dileklerini ileten Çelik, AA'nın Bosna Hersek ve diğer bölge ülkelerindeki yapılanması hakkında bilgi verdi.

AA'ya çalışmalarında başarılar dileyen Büyükelçi Koç da Bosna Hersek'teki görev süresi boyunca AA ile iş birliği yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Koç, bu sabah AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kazancı ile telefonda görüştüklerini belirterek, kendilerini de en yakın zamanda Saraybosna'da ağırlamak istediklerini söyledi.

AA'yı "Sahadaki gözümüz, kulağımız" olarak nitelendiren Koç, AA'nın hızlı haber paylaşımları sayesinde kendilerini sürekli güncel tuttuklarını ifade etti.

Ziyaret kapsamında Büyükelçi Koç'a, AA'nın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı da takdim edildi.

Kitabı inceleyen Koç, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Görsel olarak harika bir çalışma. Tüylerimiz diken diken oluyor." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :