AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

Eskişehir Valiliği tarafından organize edilen sergide, AA foto muhabirleri tarafından FETÖ'nün darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen 32 fotoğraf yer aldı

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da çektiği fotoğraflar, Eskişehir'de sergilendi.

Eskişehir Valiliği tarafından organize edilen "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisinde, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi esnasında Ankara'da ve İstanbul'da objektifine yansıyan 32 fotoğrafı yer aldı.

Vali Vekili Aslan Avşarbey, Espark Alışveriş Merkezi'ndeki serginin açılışında, geçen yıl bugün Türkiye'nin, organizasyonu içten ve dıştan yapılan hain bir darbe girişimine, bir işgal teşebbüsüne maruz kaldığını söyledi.

Kamu görevlileri ve vatandaşların dünyada emsali görülmemiş şekilde hain darbe girişimine karşı tavır koyduğunu anlatan Avşarbey, "Kamu görevlilerinin ve sivil vatandaşlarımızın hain darbe girişimine gösterdikleri tepkiyle ülkemiz geri dönülmez bir felakete sürüklenmekten döndü. Bu şuurun genç nesillere aşılanması, bu günün unutulmaması için Anadolu Ajansımızın o gün çektiği seçkin fotoğraflardan derlenen sergiyi açıyoruz. Allah bu memlekete bir daha ne terör ne darbe ne de savaş belasını göstermesin." diye konuştu.

Serginin açılışına Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Necmi Özen, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :