A101'den skandal yazı! Servisle görüşün

A101'den skandal yazı! Servisle görüşün

Türkiye'de 10 binden fazla şubesi olan A101'in skandalı ortaya çıktı. Bir müşterisine televizyon satan mağazanın kusuru servise attığı öğrenildi.

Türkiye'nin en büyük mağazalar zincirinden biri olan A101'de bir skandal ortaya çıktı. Bir müşterisine televizyon satan A101'in sattığı televizyonda hata çıktı.

Antalya'da bir şubeden alınan televizyonun kurulumu için servis çağıran vatandaş televizyonun ekranının kırık olduğunu gördü. Kurulum için gelen teknik servis kutuyu açtıktan sonra kırık televizyon hakkında tutanak tuttu.

Tutanakla birlikte A101'den değişim talep eden vatandaşa A101'in cevabı ise "Bizi ilgilendirmiyor, konuyu yetkili servis ile çözün" şeklinde oluyor.

Denetle isimli sosyal medya sayfasına taşınan konu hakkında "Tüketici hiçbir suçu olmadığı bir konuda uğraştırılıyor" cümlesi kullanıldı.

a101.jpga101-tv.jpg

e9jqindweaiqgqf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.