A Milli Takım'da koronavirüs alarmı! 3 futbolcunun testi pozitif

A Milli Takım'da koronavirüs alarmı! 3 futbolcunun testi pozitif

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım kadrosunda bulunan 3 kişinin yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden Türkiye A Milli Takımının elemelerde oynadığı ilk karşılaşma olan Hollanda maçı öncesi Covid-19 test sonucu pozitif çıkan 2 oyuncu kamptan ayrılmıştı.

İspanya'nın Malaga kentinde oynanan maçın ardından İstanbul'a dönen ay-yıldızlı ekibe Covid-19 testi yapıldı. Semptomu olmayan 3 oyuncunun test sonucu pozitif çıktı.

Covid-19 testleri pozitif çıkan futbolcuların isimleri açıklanmadı.

Letonya maçı öncesinde yapılacak Covid-19 testiyle durumları netlik kazanacak

Yarın, Letonya maçı için yapılacak testin ardından oyuncuların durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Mustafa Denizli A Spor'da konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Milli Takım'da 3 futbolcuda Kovid-19 şüphesi var. Şenol Hoca ile konuştum. Pazartesi de test yapılacak ama negatif çıkma şansı düşük" ifadelerini kullandı.

Test sonuclarını tekrar pozitif çıkması halinde 3 futbolcu milli takım kadrosundan çıkartılacak.

A Millilerin elemelerde oynadığı ilk maç olan Hollanda karşılaşması öncesi Covid-19 test sonucu pozitif çıkan 2 oyuncu kamptan ayrılmıştı.

Türkiye - Letonya maçına seyirci alınacak

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Türkiye-Letonya karşılaşmasına yüzde 15 kapasitesi oranında seyirci alınacağını duyurdu.
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı'nın, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda 30 Mart Salı günü saat 21.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Letonya ile oynayacağı mücadeleye stat kapasitesinin yüzde 15'i kadar seyirci alınacağını açıkladı.
Sadece bu milli maça özel olarak gerçekleşecek uygulamada, UEFA ve TFF Sağlık Kurulu protokollerinde belirlenen tüm sağlık tedbirleri ve HES kodu zorunlu olacak.
Türkiye-Letonya maçının biletleri ile ilgili detaylar ise daha sonra ilan edilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.