A Milli Kadın Basketbol Takımı, Polonya'ya gitti

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Polonya'ya gitti

İSTANBUL (AA) - A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda yarın Polonya ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti.Başantrenör...


İSTANBUL (AA) - A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda yarın Polonya ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti.

Başantrenör Ekrem Memnun yönetimindeki ay-yıldızlı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Polonya'nın Poznan kentine hareket etti. Milliler, oradan da maçın oynanacağı Bydgoszcz kentine geçecek.

A Milli Takım, Artego Arena'da TSİ 20.30'da başlayacak maçın ardından Belarus ile oynayacağı B Grubu'nun son müsabakası için Kayseri'ye dönecek.

Ay-yıldızlı ekip, Polonya ve Belarus'un yanı sıra Estonya'nın yer aldığı grupta 4 maçını da kazanarak liderlik koltuğunda oturuyor.

Letonya ve Sırbistan'ın ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Şampiyonası'nın elemelerinde 32 takım, dörderli 8 grupta mücadele ediyor. Elemelerde grup birincilerinin yanı sıra grup ikincilerinden en iyi 6 takım da finallere gitmeye hak kazanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :