"81 ilde 81 Anaokulu" projesi

"81 ilde 81 Anaokulu" projesi

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, "81 ilde 81 Anaokulu" projesi kapsamında Suşehri ilçesinde yapımı devam eden...

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, "81 ilde 81 Anaokulu" projesi kapsamında Suşehri ilçesinde yapımı devam eden anaokulunda incelemelerde bulundu.

Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde Türk Kızılay'ı İstanbul Şubesince hayata geçirilen proje kapsamında, Suşehri ilçesi Yalnızbağlar Mahallesi'nde yapımı süren anaokulu inşaatında inceleme yaptı.

"81 İlde 81 Anaokulu" projesi kapsamında Suşehri'ne yapılan okul inşaatının son aşamaya geldiğini belirten Yıldırım, "Yurdumuz genelinde başlatılan projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Geçici kabul için Suşehri ilçemizdeyiz. Suşehri bizler için önemli bir ilçedir. Anaokulumuzun gerekli eksikleri giderilmesinin ardından gerekli resmi açılışı yapılacaktır." diye konuştu.

Anaokullarının önemine değinen Yıldırım, şöyle konuştu:

"Aileden sonra ilk sosyalleşme olan anaokulu, çocuklarda hayat boyu sürecek izleri bırakır. Çocuklarımıza ve onların eğitimine katkı sunmak için çalışmak kutsal bir amaçtır. Bu amacın bir ucundan tutabilmek bizler için çok önemlidir. Okullarımızın gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecektir. Rabbim hayırlı etsin."

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de, böyle bir hizmetin Suşehri'ne yapılmasından dolayı Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım'a ve yönetimine teşekkür etti.

Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra Suşehri Belediyesine ait Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerine giderek burada incelemelerde bulundu.

Yıldırım'ın Suşehri ziyaretine, Türk Kızılayı İstanbul Şube Yönetim Kurulu üyelerinden Vahdet Erdoğan, Yılmaz Sezgin, Mehmet Uğurelli, Suşehri Kızılay Şube Başkanı İsa Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler