8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KONYA (AA) - "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle, Beyşehir'de "Evimizi Nasıl Cennete Çevirebiliriz" konulu konferans düzenlendi. Eğitimci ve yazar Alişan...

KONYA (AA) - "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle, Beyşehir'de "Evimizi Nasıl Cennete Çevirebiliriz" konulu konferans düzenlendi.

Eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya'nın konuşmacı olarak katıldığı konferans, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlendi.

Kapaklıkaya, burada yaptığı konuşmada, her anne babanın bir konuşma biçimi, her öğretmenin bir ders anlatma biçimi olduğunu söyledi.

Aynı zamanda her çocuğun da bir dersi anlama ve öğrenme biçimi olduğunu vurgulayan Kapaklıkaya, "Bizim başarısızlık zannettiğimiz şey öğretmenlerin dersi anlama biçimi ile öğrencilerin dersi anlama biçiminin uyuşmamasından kaynaklanan bir durumdur." dedi.

Kapaklıkaya'nın kaybettiği kızı ve kardeşi adına Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Parkına dikilen iki ağacın görselleri Kapaklıkaya'nın duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, konferansının sonunda Alişan Kapaklıkaya'ya Beyşehir'i yansıtan bir duvar saati hediye etti.






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :