8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Milli ralli pilotu Çetinkaya, Malatya'da "Yaşamın İçinden Kadın" fotoğraf sergisinin açılışını yaptı
MALATYA (AA) - Milli rallici Burcu Çetinkaya, Malatya'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Yaşamın İçinden Kadın" fotoğraf sergisini açtı.
Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) iş birliğinde, Sanat Galerisi'ndeki serginin açılış kurdelesini Çetinkaya ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır kesti.
Kadınların yaşam içinde büründüğü çeşitli rollere ilişkin fotoğrafların bulunduğu sergiyi gezen Burcu Çetinkaya, ardından Malatyalı kadınlarla söyleşi yaptı.
Ralli yarışlarında kendisini şampiyonluğa ulaştıran hayat hikayesini anlatan Çetinkaya, 5 kez Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu olduğunu, erkeklerin de katıldığı şampiyonalarda da hem Türkiye hem de dünyada pek çok derece elde ettiğini söyledi.
Çeşitli televizyon kanallarında programlar hazırlayıp sunmasının yanı sıra gazetecilik ve yazarlık yaptığını da aktaran Burcu Çetinkaya, daha sonra kadınların sorularını yanıtladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Çetinkaya'ya tablo, çiçek ve kuru kayısı hediye etti.
AA
Kaynak: