8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu:- "Daha güzel günlerde, demokratik bir ülkede, huzur içinde, kutuplaşma olmadan yaşamak istiyoruz"

İZMİR (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, daha güzel günlerde, demokratik bir ülkede, huzur içinde, kutuplaşma olmadan yaşamak istediklerini söyledi.

Dikili ilçesini ziyaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla planlanan kortejin sağanak nedeniyle iptal edilmesinin ardından Demokrasi Evi'ne geçti.

Selvi Kılıçdaroğlu, geçmişte bedel ödeyen kadınları saygıyla andığını ifade etti.

Dünyada yaşanan savaş ve göçlerle hala büyük acılar yaşandığına işaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, "Ne zaman biter onu da bilemiyoruz, seyrediyoruz. Tabii ki umutsuz değiliz, özellikle kendi ülkemiz için. Umut olduğu sürece de çevreye de yayılacağına inanıyorum. 16 Nisan bağlamında konuşursak hiç umutsuz değilim. Bu yeni getirilen pakete 'hayır' diyoruz. Özellikle kadınlar olarak daha güçlü olarak 'hayır' diyoruz. Daha güzel günlerde, demokratik bir ülkede, huzur içinde, kutuplaşma olmadan yaşamak istiyoruz." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden Türk Metal Sendikası üyesi 7 kadına rahmet, yaralılara şifa diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :